vattenlinje1
vattenlinje
Kiteskola2000x600tonad
vindfönster

Kiteskola.se finns i västra skåne men genom vårt goda samarbete med andra skolor/instruktörer i Sverige kan man genom oss boka kurser både i Göteborg, Halland, Öland och Sälen. Våra Presentkort gäller också på alla dessa platser.

Var:

Om Kiteskola.se

Vi som arbetar på kiteskola.se brinner för kitesurfing och vi vill genom våra kurser föra vidare vår passion för sporten, och utbilda dig till en säker kitesurfare som vi själva gärna möter ute på vattnet.

Vi har funnits sedan 2008 och målen för oss har alltid varit nöjda kunder och säkra kurser. För att leva upp till dessa mål har vi till skillnad från flera andra kiteskolor exempelvis max två elever/instruktör. Instruktören är där för din skull så att du genom hela utbildningen ska få bästa hjälp och feedback.

Vi har inte heller en fast kurslängd utan det viktiga är att du hinner lära dig det du ska. Efter kurs ska du känna dig trygg nog att fortsätta på egen hand.

Välkommen att lära dig kitesurfa med oss!

/Peter Vikmo

kitegrab2
vindfönster

Kiteskolan har öppet helger från April till Oktober.

Maj till Augusti har vi öppet alla dagar i veckan.

Normalt startar kurserna kl 9 men vi anpassar oss efter när det passar dig.

När:

Våra instruktörer

Presentation:
Gick kitekurs -04 och var fast direkt. Kraften, friheten och naturupplevelsen var precis vad jag letat efter. Nu efter 10 år och hundratals dagar på vattnet längtar jag lika mycket efter nästa session. 2008 Utbildade jag mig till IKO - instruktör och har sedan dess mest kört kurser i skåne men även hunnit med att jobba både i Brasilien och Mexico.

Peter Vikmo
IKO instruktör
Huvudinstruktör Skåne
Driver kiteskola.se

instruktör peter 4
instruktör peter 3
frågeteck

Kontakta oss på info@kiteskola.se eller på telefon 0708-227750 så hjälper vi boka den kurs som passar dig bäst.

Under kursen hjälper våra duktiga instruktörer dig till en oförglömlig upplevelse.

Hur:

Presentation:
Mitt namn är Alexander och jag är certifierad IKO-instruktör. För mig ligger kitesurfingen som passion i friheten och framförallt känslan av att kunna tämja moder natur. Det bästa med att vara kitesurf instruktör är att få se andra lyckas med något som de från början inte trodde de skulle klara av.

Alexander Störner
IKO instruktör
Instruktör Skåne

instruktör alex 2
instruktör alex 1

Presentation:
Har arbetat som instruktör inom segelsporter sedan 1988. Fastnade för kite 2006 och släppte alla andra segelsporter mer eller mindre direkt. Kitesurfing ger mig den kick jag behöver, man utvecklas i den takt man själv vill och jag kan garantera att ditt fokus är här och nu. Roligare träningspass än detta tror jag inte går att få…

Kalle Svensson
KSA instruktör
Huvudinstruktör Halland och Göteborg
Driver kitekalle.com

instruktör kalle5
instruktör kalle 1

Presentation:
Brinner för kitesurfing och har kitat sedan 2003. Gillar bäst när det blåser riktigt mycket och man får rida de stora vågorna och hoppa riktigt högt. Arbetar som instruktör både på vatten och snö och har utbildat många elever genom åren. Förutom kitesurfingen har jag en lärarutbildning i ämnena naturkunskap och idrott & hälsa, och har även både utbildning i och erfarenhet av friluftsliv.

Anders Rolf
IKO instruktör
Huvudinstruktör Öland och Sälen
Driver Ölandkitesurfers och Sälens kitecenter

instruktör anders 2
instruktör anders 1

Kiteskola.se - Kontakt: 0708-22 77 50 - info@kiteskola.se